top of page
Knorr Bremse DK.jpg

Knorr-Bremse Rail Systems Denmark A/S er en dansk afdeling af den tyske virksomhed Knorr-Bremse Group, der er en global leverandør af bremser, sikkerhedssystemer og komponenter til jernbanetransport. Den danske afdeling blev etableret i 2022, da Knorr-Bremse Group overtog DSB's komponent- og reservedelsværksteder.

 

Knorr-Bremse Rail Systems Denmark leverer og vedligeholder bremser, sikkerhedssystemer og komponenter til DSB's togflåde. Virksomheden leverer også reservedele til andre jernbaneoperatører i Danmark og i udlandet.

 

Knorr-Bremse Rail Systems Denmark har en ambition om at blive en førende leverandør af jernbaneteknologi i Danmark. Virksomheden har fokus på at udvikle og levere innovative løsninger, der kan bidrage til at gøre jernbanetransporten mere sikker og effektiv.

 

Her er nogle af virksomhedens nøgleaktiviteter:

 

Produktion og vedligeholdelse af bremser, sikkerhedssystemer og komponenter til jernbanetransport

Leverance af reservedele til jernbaneoperatører

Udvikling af innovative løsninger til jernbanetransport

Knorr-Bremse Rail Systems Denmark er en vigtig aktør i den danske jernbanesektor. Virksomheden bidrager til at sikre, at DSB's togflåde er sikker og effektiv, og at andre jernbaneoperatører har adgang til de bedste jernbaneteknologier.

Lokalaftaler

DSB litografi FO  (Aarhus).jpg
top_banner_Nordferien.jpg
logo.png

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Ingen omkostninger eller gebyr

Dansk El Forbund

Billige ferieboliger for medlemmer

Dansk Metal forbund

Lån til markedes bedste renter

Kursus der passer til dig

logo-footer delf.png
maler logo 2.png
bottom of page