top of page
top_banner_Nordferien.jpg

FO Feriebolig

Medlemmer / forsikringstagere, der har en Årsrejseforsikring med Afbestilling, og som betaler hele eller dele (1. rate) af ferieboligen i en periode. hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser (Orange) til området (landet, byen) eller fraråder alle rejser (Rød) til området (landet, byen), vil IKKE være dækket under Afbestilling på Årsrejsen.

Medlemmer / forsikringstagere, der har en Årsrejseforsikring med Afbestilling, og som betaler restbeløbet (ved rate betaling) af ferieboligen i en periode, hvor Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser (Orange) til området (landet, byen) eller fraråder alle rejser (Rød) til området (landet, byen), vil IKKE være dækket under Afbestilling på Årsrejsen.

Medlemmer / Forsikringstagere, der har en Årsrejseforsikring med Afbestilling, og som betaler hele, dele af eller restbeløb af ferieboligen i en periode, hvor Udenrigsministeriets anmærkning af rejsemålet er grønt (vær agtpågivende) eller gult (vær agtpågivende og hold dig orienteret), er dækket af Årsrejseforsikringen med Afbestilling, for det i periode indbetalte beløb, hvis rejsemålet efter indbetalingen skulle blive (orange/rødt). Dog tages der først stilling til dækning 24 timer inden afrejsen.

Velkommen til FO Ferieboliger.

Vi råder over 4 dejlige feriehuse i Danmark samt ferielejligheder i Paris, Sitges, La Cala de Mijas og Mallorca Palma Nova. Vores 3 feriehuse i Danmark er ens i opførelse og Indretning, og vi har et feriehus i GL. Skagen.

Vi har bestræbt os på at indrette ferieboligerne så hyggelige og velfungerende som muligt, for at medlemmerne kan få et godt ophold. FO Jernbanedrifts køb af ferieboliger er muliggjort af overskud fra TJM Forsikring, som langt de fleste af vores medlemmer er forsikret ved.

Vi kan af gæstebøgerne læse, at vores medlemmer er meget begejstrede for ferieboligerne.

Vi håber, at vi også fremover kan tilbyde disse boliger i så god en

stand som de er i dag, og derfor er det vort håb, at medlemmerne behandler boligerne som var det deres egne, hvad det jo også er.

 

Vi vil på Fællesorganisationens vegne ønske jer en god ferie.

top_banner_Nordferien.jpg
logo.png

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Ingen omkostninger eller gebyr

Dansk El Forbund

Billige ferieboliger for medlemmer

Dansk Metal forbund

Lån til markedes bedste renter

Kursus der passer til dig

logo-footer delf.png
maler logo 2.png
bottom of page