top of page

TJM Forsikring

Materiale der kan printes

TJM Forsikrings fritidshusforsikring vinder ”Bedst i test”

Har du et fritidshus – og er det godt forsikret?

Her ved sommerhussæsonens start er det værd at overveje, om du har den rigtige forsikring til dit fristed.

 

TJM Forsikrings fritidshusforsikring er lige blevet kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet Tænk. Den føjer sig dermed til den efterhånden lange række af TJM-forsikringer, der er blevet tildelt det eftertragtede kvalitetsmærke.

I bedømmelsen fremhæves det, at TJM’s fritidshusforsikring både har gode dækninger hele vejen rundt, den billigste pris i testen. Med den flotte titel følger bedømmelsen ”God” og testens højeste score på 73%.

Som medlem af FO jernbanedrift er én af dine fordele adgang til TJM Forsikring, hvor du kan få nogle af Danmarks bedste og billigste forsikringer – og altså nu også den bedste fritidshusforsikring på markedet. Læs mere om den her.

Vidste du.jpg

Har du forsikret dig selv godt?

 Vi forsikrer vores bil, vores indbo, vores hus … Men vi er faktisk ikke altid opmærksomme på, at det også er vigtigt at forsikre os selv godt. Har du og dine nærmeste en god forsikring, der dækker, hvis I får brug for behandling i forbindelse med en personskade, psykologhjælp, fysioterapi eller andet, hvor det er jer selv, det handler om?

 

Dit faglige medlemskab giver dig adgang til TJM Forsikring, hvor du kan få en personforsikring til dig og din familie, som ud over en almindelig ulykkesforsikring også kan omfatte tand-, sygdoms- og sundhedsforsikring.  

 Forbrugerrådet Tænk har for nylig testet 15 forsikringsselskabers ulykkesforsikringer og på den baggrund givet TJM’s ulykkesforsikring sin anbefaling. I begrundelsen skriver Forbrugerrådet bl.a.:

  •  ”TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god og meget fornuftig dækning. Derfor tildeles TJM Forsikring en Anbefaler.”

  • Med TJM’s ulykkesforsikring er du sikret hurtig og kompetent behandling samt et økonomisk sikkerhedsnet i en svær situation.

  • I TJM Forsikring er Farlig sport og ulykker i forbindelse med MC-kørsel altid med på forsikringen, som desuden kan giver adgang til bl.a. privathospital, psykologbehandling, hjælp til pårørende og online lægekonsultation, afhængigt af, hvilke dækninger du vælger.

logo.png

Lidt mere forsikring end hos alle andre

Ingen omkostninger eller gebyr

Dansk El Forbund

Billige ferieboliger for medlemmer

Dansk Metal forbund

Lån til markedes bedste renter

Kursus der passer til dig

logo-footer delf.png
maler logo 2.png
bottom of page