Tjenestemændenes Forsikring

Alle medlemmer af Fællesorganisationen Jernbanedrift - også efterlønnere og pensionister har mulighed for at tegne prisbillige forsikringer hos Tjenestemændenes Forsikring.

Tjenestemændenes Forsikring omfatter diverse former for private forsikringer som f.eks.: Indbo, ejendom, bil, båd, hund, ulykke, rejse, liv og pension. Derudover tegnes også Falck abonnementer.

Forsikringsordningen er meget populær hos Fællesorganisationens medlemmer, hvor 93% idag har valgt at tegne forsikring hos Tjenestemændenes Forsikring.

Tjenestemændenes Forsikring omfatter alene offentlige ansatte som er medlem af en af de faglige organisationer, som er tilknyttet forsikringsselskabet - heriblandt Fællesorganisationen Jernbanedrift.

Tjenestemændenes Forsikring ejes af Forsikringsagenturforeningen og drives i samarbejde med Tryg Forsikring. Dette sikrer god støtte og ekspertise.

Fællesorganisationen Jernbanedrift disponerer gennem Forsikringsagenturforeningen over en forholdsmæssig andel af selskabets overskud. Fællesorganisationen har til gavn for medlemmerne investeret sin andel af overskuddet i ferieboliger herhjemme og i udlandet.

Du kan kontakte din tillidsmand for yderligere information samt tegning af forsikringer -

eller du kan gå ind på Tjenestemændenes Forsikrings hjemmeside:


Tjenestemændenes Forsikring 
FO Jernbanedrift
  • Metal
  • Telefon